Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.20. 18:46

Elakadt az ukrán kamion a 4-es főúton

Nyíregyháza  - Hosszú ideig okozott torlódást egy elakadt ukrán kamion, ami Székely és Berkesz között csúszott árokba.

Nyíregyháza  - Hosszú ideig okozott torlódást egy elakadt ukrán kamion, ami Székely és Berkesz között csúszott árokba.Az elsődleges információ szerint szerdán délután több ukrán rendszámú kamion közlekedett a 4-es főúton Székely felől Berkesz irányába. A konvoj utolsó tagja egy megrakott Scania volt, aminek vezetője későn vette észre, hogy az előtte haladó kamion lassít, és be akar kanyarodni a parkolóba. A sofőr úgy próbálta elkerülni az ütközést, hogy jobbra rántotta a kormányt és az árokba hajtott.

A balesetben személyi sérülés nem történt, de a járműszerelvény saját erejéből nem volt képes kijutni az árokból. A félpótkocsi a forgalmi sávba lógott, forgalmi akadályt képezve. A kamionosok értesítették a rendőrséget, akik lezárták az utat. Ezután előbb egy, majd két kamion próbálta az útra vontatni a harmadik járművet. Amikor ez sem vezetett sikerre, értesítették a tűzoltókat.

A műszaki mentéshez a demecseri, kisvárdai és nyíregyházi tűzoltók vonultak. A gyors és szakszerű beavatkozás eredményeként a nyíregyházi tűzoltóság daruja hamar visszacsörlőzte az úttestre a kamiont. A műszaki mentés idejére az utat lezárták. A kisvárdai rendőrkapitányság intézkedett a balesetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!