Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.07. 10:11

Aranyérmek – igazságos leosztásban

Labdarúgás -  A Gyulaháza és a nyíregyházi Móricz két korcsoportban nyert, a lányoknál petneházi siker született.

Labdarúgás -  A Gyulaháza és a nyíregyházi Móricz két korcsoportban nyert, a lányoknál petneházi siker született.

Nyírbátor és Gyulaháza önzetlen segítségének hála tudták megrendezni az általános iskolai futsal megyei diákolimpia küzdelmeit. A sportág fokozó népszerűségét jelzi, hogy az aktuális tanévben nem kevesebb, mint 97 csapat jelentkezett az eseményre. Megjegyzésre érdemes, hogy a központi versenykiírás szerint a IV. korcsoportos fiúk versenye országos, a többi kategóriában a megyei döntőig tartottak a csatározások.

A gyulaháziak két korcsoportban is az élen végeztek, akárcsak a nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola, vagyis igazságosan osztoztak meg az aranyérmeken.

A leányoknák a petneházi Petneházy Dávid Általánis Iskola együttese diadalmaskodott.

KM

Futsal: megyei diákolimpia

IV. korcsoportos fiúk: 1. Nyíregyháza, Móricz Zs. Általános Iskola (felkészítő edző: Tamás Kálmán), 2,.Nagykálló, Ált. Isk., 3. Nyírbátor. Alapfokú Ált. Isk.

III. korcsoportos fiúk: 1. Gyulaháza, Dr. Kozma Pál Ált. Isk. (felkészítő edző: Deák Béla), 2. Tiszavasvári, Magiszter Alapítványi Isk.

II. korcsoportos fiúk: 1. Gyulaháza, Dr. Kozma Pál Ált. Isk, (felkészítő edző: Deák Béla), 2. Nyíregyháza, Móricz Zs. Ált. Isk, Kertvárosi Tagintézmény, 3. Dombrád, Móra F. Ált. Isk.

I. korcsoportos fiúk: 1. Nyíregyháza, Móricz Zs. Ált. Isk, Kertvárosi Tagintézmény (felkészítő edző: Mirgai János), 2. Dombrád Móra F. Ált. Isk.

3. Szorgalmatos, Deák F. Ált. Isk.

IV. korcsoportos leány: 1, Petneháza, Petneházy Dávid Ált. Isk. (felkészítő edző: Sándor János), 2. Mátészalka, Képes Géza Ált. Isk.

3, Szorgalmatos, Deák F. Ált. Isk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!