Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.28. 09:15

Székelyföldi szép pillanatok

Birkózás - A székelyföldi Korondon nagyszabású nemzetközi szabadfogású birkózó utánpótlás versenyt rendeztek – Lőrinc Márton tiszteletére. A több, mint 210 részvevővel lebonyolított eseményen az ÉKR Mr.Tus Birkózó Iskola és Egyesület tag egyesületei – köztük a szabolcs megyei Bökönyi DSE, a Cellspan Balkány SE, valamint a Nyírsport SE – közös zászló alatt képviselték hazánkat. A szabolcsi versenyzők nagyban hozzájárultak a közös csapat eredményes szerepléséhez.

Birkózás - A székelyföldi Korondon nagyszabású nemzetközi szabadfogású birkózó utánpótlás versenyt rendeztek – Lőrinc Márton tiszteletére. A több, mint 210 részvevővel lebonyolított eseményen az ÉKR Mr.Tus Birkózó Iskola és Egyesület tag egyesületei – köztük a szabolcs megyei Bökönyi DSE, a Cellspan Balkány SE, valamint a Nyírsport SE – közös zászló alatt képviselték hazánkat. A szabolcsi versenyzők nagyban hozzájárultak a közös csapat eredményes szerepléséhez.A viadalt megtisztelte jelenlétével a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, az olimpiai és világbajnok dr. Hegedűs Csaba, az MBSZ elnökhelyettese, Lázár János, Korond polgármestere, Hargita megye tanácselnöke, Hargita megye sportigazgatója, illetve dr. Zsigmond Barna Pál főkonzul.

Az összesített csapat versenyben az ÉKR az előkelő harmadik helyen végzett. Megyénk egyesületei nagyban hozzájárultak a szép eredményhez:

Felföldi Richárd (Bököny DSE, gyermek I. korcsoport), és Pásztor Richárd (Callspan Balkány SE, diák I. korocsoport) aranyéremet szerzett, Kiss Gergő (Bököny DSE, ifjúsági) ezüstéremmel zárt, míg Megyesi Márk (Nyírsport SE, gyermek I. korcsoport)) bronzéremmel öregbítette szűkebb régiónk hírnevét.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!