Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.13. 17:05

Kintről és bentről is termelték a pontokat

A Nyíregyházi FSE-NYKS vasárnap délután könnyed győzelmet aratott az amatőr női kosárlabda-bajnokságban játszott Szeged elleni hazai mérkőzésen.

A Nyíregyházi FSE-NYKS vasárnap délután könnyed győzelmet aratott az amatőr női kosárlabda-bajnokságban játszott Szeged elleni hazai mérkőzésen.Az idegenbeli bajnoki és a hazai kupamérkőzésen aratott győzelem után vasárnap az idény során harmadszor is legyőzte a Szeged KE csapatát a Nyíregyházi FSE-NYKS. Az amatőr női NB-ben vívott itthoni mérkőzésen a főiskolások végig domináltak, és edzőjük kívánságának megfelelően kellő összhang volt a kívülről és palánk alól szerzett pontok között. Az irányító, Papp Klaudia csinos kis statisztikát hozott össze, 26 pontja, három sikeres távoli kísérlete, 11 szerzett labdája mind-mind kiemelendő produktum, mellette Gáspár Zsanett emelkedett ki a leginkább a tavalyi bajnok ellen.

Gondot elsősorban az jelentett, hogy többen is ápolásra szorultak: Papp Klaudia, Gömze Angéla és Tatai Tímea is hosszú perceket töltött az elsősegélynyújtó helyen, de a legrosszabbul a bokaficamot szenvedett szegedi Nagy Lili járt.

Amatőr női NB

Nyíregyházi FSE-NYKS–Szeged KE

88–56 (24–14, 21–20, 21–11, 22–11)

Vasvári Gimnázium, 100 néző, v.: Borgula, Balogh Gy.

NYFSE-NYKS: Papp K. 26/9, Tóth K. 8, Gáspár 16/6, Páll V. 6, Farkasinszki O. 13. Csere: Gömze 2, Földesi V. 4, Ónya 8, Tatai Tímea, Tatai Teodóra 3, Nagy Á. 2.

Edző: Farkasinszki Gyuláné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!