Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.12. 10:28

Hármas karambol miatt volt teljes útzár Nyíregyháza határában

Nyíregyháza - Teljesen lezárták a 36-os főutat Nyíregyháza határában, ahol két autó és egy teherkocsi ütközött egymással.

Nyíregyháza - Teljesen lezárták a 36-os főutat Nyíregyháza határában, ahol két autó és egy teherkocsi ütközött egymással.Az elsődleges információ szerint egy Suzuki kanyarodott rá a 36-os főútra Nyíregyháza irányába haladva egy telephelyről péntek este.  A járhatatlanul jeges úton egy VW tartott Nagycserkesz felől Nyíregyházára, aminek vezetője hiába fékezett volna, nem védhette ki az ütközést. A karambol nyomán csúszkáló autók közül a VW egy szemből érkező teherkocsi oldalának is nekipattant. A hátba lökött Suzuki megpördült és a jobb oldali árkokban tetőre borulva állt meg.

Azt, hogy a mentők hány sérültet vittek el egyelőre nem tudni, a rendőrség teljes útzár mellett indított eljárást a felelősség megállapítása érdekében. A műszaki mentéhez riasztották a Katasztrófavédelem tűzoltó egységeit. Az anyagi kár nagysága milliós lehet. A baleset után három sószóró érkezett és az utat felszórták, addig gyalogosan sem volt biztonságos a felület. Az érintett szakaszon röviddel ezelőtt a baleset előtt egy autó már kitört egy közlekedési táblát, de el tudott menni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!