Szabolcs-Szatmár-Bereg

2011.06.29. 16:50

Tanévzáró ünnepség a záhonyi középiskolában

Záhony - Szerdán délelőtt rendezték meg a tanévzáró ünnepséget a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban.

Záhony - Szerdán délelőtt rendezték meg a tanévzáró ünnepséget a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban.Az ünnepségen Szőgyényi Gréta 9/b osztályos diák szavalata után Beresnyákné Bezzeg Petra megbízott igazgató foglalta össze az iskola 2010/2011. tanévi életének legfontosabb történéseit és értékelte a közel 400 diák tanulmányi teljesítményét. Ezt követően elismerésekre került sor, melynek során könyvjutalomban részesültek az osztályok és a kollégium legeredményesebb tanulói, a közösségi munkában élenjáró diákok. Az ünnepség után az intézményvezetés nevelőtestületi értekezleten elemezte a középiskola kollektívájának munkáját. Augusztus elsejétől Bodnár Attila Sándor személyében új igazgató veszi át a tanoda irányítását, aki pályázati eljárás nyomán 5 évre kapott vezetői megbízást.

- Háda Zoltán -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!