Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.11.07. 14:17

Orgia egy nyíregyházi parkolóban

<p>Nyíregyháza – Mintha orgiát rendeztek volna az Ér utcán található társasház előtti parkolóban, hiszen amerre csak a szem ellát használt gumióvszerek és csomagolások vannak eldobálva. <dia width="900" height="700" alt="Orgia egy nyíregyházi parkolóban 2008.11.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Orgia_egy_ny_regyh_zi_parkol_ban_2008_11_07/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Orgia egy nyíregyházi parkolóban 2008.11.07." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/32666/orgia-egy-ny--regyh--zi-parkol--ban" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Egy társasházzal szemben található az Ér utcán az a parkoló, amely tele van használt gumióvszerrel és annak csomagolásával. A lakók elmondása alapján a közterület-fenntartók hiába takarítják el a „szemetet” az újra termelődik.

„Szomorúan tapasztalom, hogy ide hozzák a „lányokat” a környékről, többször is láttam már, hogy autóval megállnak itt. És hiába van kuka a parkolóban, csak kidobják a használt gumit az autóból és kész” – állítja egy lakó.

A legmeghökkentőbb az, hogy a parkoló egy középiskola kerítése mellett található, így az oda járó diákok is nap, mint nap szembesülhetnek a látvánnyal, ha elmennek a kerítés mellett.

Hetente takarítják

A Városüzemeltetési és Vagyonkezelő Kft. részéről megkerestük Csatlós Zoltánt, a közterületfenntartási ágazatvezető-helyettest, aki elmondta, hogy heti rendszerességgel, mindig ugyanazon a napon takarítanak minden parkolót Nyíregyházán, és nem csak az Ér utcán van hasonló gond, hanem több helyen is. Feladatuk, hogy takarítsák a parkolókat, de az emberek dolga, hogy a köztes időszakban tiszta maradjon, ami sok esetben nem valósul meg, de elmondása szerint az Ér utca lakói eddig még panaszkodtak a használt óvszerek miatt.

Kapcsolódó cikkek:

-K.A.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!