Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.01.29. 17:12

Az akupunktúra és az egészség

<p>Nyíregyháza - A nyíregyházi Életmód Házban január 29-én, kedden dr. Lipóczki Imre ismertette az érdeklődőkkel a frissiben megjelent füzetét, amely az „Amit az akupunktúráról tudni érdemes” címet viseli. <dia width="850" height="630" alt="Az akupunktúra és az egészség 2008.01.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Az_akupunkt_ra__s_az_eg_szs_g__2008_01_29_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Az akupunktúra és az egészség 2008.01.29." /></a></dia>&nbsp<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-Lipoczki%20fuzet%20bemutato%20-Sipeki_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az orvos-természetgyógyász tájékoztató füzetének alcíme pedig: „Egészségmegőrzés és gyógyítás az alternatív orvoslás lehetőségeivel”.
„Az egyetemes orvoslás részeként az akupunktúra mind nagyobb teret hódít a gyógyításban, és napjainkban egyre gyakrabban találkozhatunk vele. Az akupunktúra elkötelezett híve vagyok, annak ellenére, hogy nem hiszem, hogy ez a világon létező legjobb, leghatékonyabb gyógymód. Az akupunktúrának csakis az európai orvosi diagnózis után, a protokolláris kezelésekkel párhuzamosan, vagy azokat követően van helye. Ám tapasztalatom és szilárd meggyőződésem, ha az akupunktúrát az európai gyógymódokkal együtt alkalmazzuk, agyógyhatások nemcsak összeadódnak, hanem összeszorzódnak!” – vallja a szerző.

A legújabb programokból

A Napfény Életmód és Közművelődési Egyesület a „Tanuljunk egészségesnek lenni” sorozat keretében február 2-án 17,00 órától tartja következő előadását. Andrea Weaver író tart előadást Női–férfi kapcsolatok címmel az Életmód Házban (4400 Nyíregyháza, Népkert utca 5.), majd dedikálja eddig megjelent köteteit. Február 4-én 17,00 órától dr. Szabó Judit gyermekgyógyász, hangrezgés terapeuta tart foglalkozást.
- Lefler György -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!