Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.01.30. 11:30

A nap előfizetője: Kocsis Miklósné

<p>Ibrány - Az ibrányi Kocsis Miklósné és családja hosszú évek óta olvasója a Kelet-Magyarországnak. Előfizetői hűségét gazdag ajándékcsomaggal köszönte meg szerkesztőségünk a napokban.</p>

– A hetvenes évektől jár a családomnak a Kelet-Magyarország. Édesanyám fizette elő, halála után „megörököltem” a napilapot. Immár nyugdíjasként sok időm jut az újságolvasásra. Reggel a 18 hónapos Ákos unokámmal együtt megyek ki a Kelet-Magyarországért, őt főleg az autós képek érdeklik, én mindent elolvasok, ami a megye életéről, a mindennapi gondokról, eseményekről szól. Különösen az oktatásüggyel, iskolákkal foglalkozó cikkek érdekelnek. Különösen örülök azoknak az írásoknak, amelyek iskolák, óvodák, művelődési intézmények bővítéséről, korszerűsítéséről szólnak. Nyugdíjas pedagógusként jól tudom, mit jelent jól felszerelt, modern körülmények között tanítani. Érdekelnek a települések kulturális hírei is: a zene, a színház, a kiállítások. A Segítünk rovat cikkeit olvasva örömmel tölt el, hogy még mindig vannak segítőkész, jószándékú emberek – mondta el előfizetőnk.
- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!