Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.29. 17:33

Délutáni karambol Kisvárdán

<p>Kisvárda - Két személygépkocsi ütközött egymásnak Kisvárda belterületén csütörtök délután. Egy személy kisebb sérülést szenvedett, ellenben mindkét érintett jármű mozgásképtelenné vált. <dia width="850" height="630" alt="Délutáni karambol Kisvárdán 2007. 11. 29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/D_lut_ni_karambol_Kisv_rd_n_2007__11__29_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Délutáni karambol Kisvárdán 2007. 11. 29." /></a></dia>&nbsp<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-kvardamozi_ps_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az elsődleges információ szerint egy VW tartott csütörtök délután Kisvárda belterületén a Rákóczi utca felől a Szent László utca irányába. Egy Skoda vezetője ugyanakkor jobbról, a Császi László utca felől érkezett a kereszteződésbe, és a két autó összeütközött.

A karambol nyomán egy személy kisebb sérülést szenvedett, és miután a hűtője mindkét autónak megrongálódott, ráadásul a Skodának a kereke is kitört, útjukat mindketten szállítójárművel tudták folytatni.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!