Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.10.29. 16:30

Értékteremtésre felkészített munkaerő

<p>Nyíregyháza - A képzéssel foglalkozó intézményeknek meg kell ragadniuk minden pályázati lehetőséget. A kétnapos konferencia kedden folytatódik, többek között szó lesz a távoktatásról, a pályaorientációról is.</p>

A megye, a város és a térség polgárainak segíteni kell abban, hogy a társadalmi, gazdasági változások közepette is értékteremtő tevékenységet találjanak, amelyet saját hasznukra és a közösség számára folytatnak.

E célt szem előtt tartva végzi munkáját 16 éve a Nyíregyházi Regionális Képző Központ – emlte ki Várkonyi István igazgató a hétfőn rendezett szakmai konferencián.

A Korona Hotelben az is elhangzott: a képzéssel, átképzéssel foglalkozó intézményeknek a nemzeti és nemzetközi pályázati programok kínálta lehetőségeket is meg kell ragadni.

Ezek közül most a HEFOP 3.5.1 projektet mutatták be a szép számban megjelent (közel 200 fős) érdeklődő közönségnek. A kétnapos konferencia kedden folytatódik, többek között szó lesz a távoktatásról, a pályaorientációról is.

- Nyéki Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!