Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.09.30. 08:11

Mentővel ütközött egy sportautó Nagykálló határában

<p>Nagykálló-Nyíregyháza – Egyelőre nem tudni hányan sérültek meg abban a karambolban, ami vasárnapra virradó éjszaka Nagykálló határában történt. <dia width="850" height="630" alt="Mentővel ütközött egy sportautó Nagykálló határában 2007.09.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ment__337_vel__tk_z_tt_egy_sportaut__Nagyk_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.szon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Mentővel ütközött egy sportautó Nagykálló határában 2007.09.29." /></a></dia></p>

Egy mentő tartott éjfél körül Nagykálló belvárosa felől Nyíregyháza irányába. A város határánál lévő benzinkút közelében egy előtte haladó Toyota típusú sportautó előbb jobbra húzódott, majd tisztázatlan okból átvágott a bal oldalba, ahol az érkező mentővel ütközött össze.

A nyomán kevésen múlt, hogy nem zuhantak mindketten az út szélénél lévő mély árokba.

A rendőrség vizsgálatot indított a körülmények tisztázására. Azt is ellenőrzik, hogy észlelte-e az érkező mentő megkülönböztető fényjelzését a sportautó vezetője, illetve volt-e más körülmény például ittasság, aminek köze lehetett a balesethez.

- Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!