Sportfesztivál

2023.06.01. 15:00

Nagy buli lesz szombaton Újvárosban

Sportfesztivált rendeznek a hét végén a Tisza-parti városban.

ÉM

A Tiszaújvárosi Sporcentrumban Sportfesztivált rendeznek szombaton 10 órától, amelyen széles kínálattal várják a részvevőket. A sportversenyeket illetően lesz női röplabda torna, suli foci, nemzetközi senior torna, kispályás torna, streetball, tenisz kupa, csúszókorong-verseny, női és férfi kézilabda torna, közösségi futás, illetve bringázás. A színpadi programok között megtalálható Gabi Triál extrém kerékpáros bemutató, az Arabesque Táncstúdió bemutatója, a Tiszaújvárosi Fitness Club bemutatója, zenél majd a Felnőni Tilos! zenekar, illetve a D'allors. Gyerekeknek lesz arcfestés, óriás játékpark, ugrálóvár, óriás csúszda, buborékjátszó, és óriás kifestő. Az egészségsarokban szűrővizsgálat, illetve műseb készítés várja az érdeklődőket, továbbá újraélesztés-oktatás, valamint sport-, és életmód tanácsok. Sportolási lehetőségek: air track, darts, futás, spinning, TRX, asztalitenisz, foci, strandröpi, teqball, tenisz, streetball, lovaglás, lövészet, hoverboard, és még sok egyéb.  
A szervezők ,,nyitott kapukkal" várnak mindenkit, ami azt jelenti, hogy a Sportcentrum minden létesítménye térítésmentesen vehető igénybe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!