Életrajz

2021.12.04. 07:30

Könyv jelent meg Kassai Viktor futballbíróról

Könyv jelent meg a korábban a világ legjobb labdarúgó játékvezetőjének megválasztott Kassai Viktorról.

Az Alexandra Kiadó gondozásában kiadott életrajzi műben – amelyet a főszereplő és Somogyi Zsolt közösen jegyez – Kassai Viktor elmeséli, miért követte édesapját ezen a különleges pályán és lett bíró, elárulja, milyen meccset vezetni Lionel Messinek vagy éppen Cristiano Ronaldónak, beavatja az olvasót abba is, hogyan tette túl magát az ukrajnai rossz döntésén, ahogy szóba kerül például a Ferencváros, Tököli Attila és a Lipták Zoltán-per is

„Önéletrajzom egyik célja, hogy betekintést engedjen a futballbírók életébe és mindenki láthassa, hogyan élünk és dolgozunk a színfalak mögött. Biztos vagyok benne, hogy pályatársaim, akikkel az edzéseken és teszteken izzadtunk és a mérkőzéseken szerepeltünk, kellemes nosztalgiával idézik majd fel a közös élményeket. De leginkább azt remélem, hogy a játékvezetésben aktívan működő fiatal kollégák megfelelő motivációt találnak majd életutamban, hiszen az én példám is azt mutatja: tehetséggel és szorgalommal bármit el lehet érni” – idézte Kassai Viktort a kiadócsoport közleménye.

Borítókép: Kassai Viktor játékvezető a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Debreceni VSC – Diósgyőri VTK mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2017. március 4-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!