Sport

2019.02.27. 19:07

Phoenix KK: „Maximálisan elégedett vagyok a fiúk teljesítményével”

Tiszaújváros – A férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoport, 20. fordulójának eredménye:

Tiszaújváros – A férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoport, 20. fordulójának eredménye:

Tiszaújvárosi PKK – Újpest-MT 86–62 (24–10, 21–19, 15–15, 26–18)

Tiszaújváros, 100 néző. V.: Pozsonyi, dr. Mészáros, Drenyovszki.

Tiszaújvárosi Phoenix KK: Kiss B. (6), Gáspár B. (5), Pongrácz (24/15), Hill (25/3), Szilasi (8). Csere: Pöstényi (6/3), Molnár B. (2), Kovács Z. (8), Jónás (-), Szabó D. (-), Berta (2).

Edző: Szendrey Zsombor.

Szendrey Zsombor: – Rövid volt a felkészülési időnk, ez alatt próbáltuk megtalálni az ellenfél gyengéit. Egy olyan taktikát választottunk, amelyet sikerült végig tartanunk, ez eredményezte ezt a győzelmet. Maximálisan elégedett vagyok a fiúk teljesítményével, mert az egyéni érdekek helyett a csapatét tartották szem előtt. Örülünk a zsinórban megszerzett harmadik győzelmünknek.


Férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport, 21. forduló

MEAFC-Miskolc – Oroszlány SE Lions (Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, szerda 17.30)

Drahos Gábor, a MEAFC-Miskolc edzője: – Az Oroszlány elleni találkozón már bevetésre készen, rendelkezésre állnak régi-új igazolásaink. Ismerve az idei páratlan sérüléshullámot – legutóbb Tóth B. dőlt ki bizonytalan időre – mennyiségileg és rutint tekintve is szerettük volna stabilizálni keretünket, ezért az átigazolási határidő előtt házon belül két, házon és országon kívül pedig egy embert aktiváltuk. Szögi Ádám és Fazekas Csaba is az én személyes kérésemre csatlakozott újra hozzánk, hogy rutinjával segítse fiataljainkat, míg Austin Thornton az Egyesült Államokból érkezett. Ami az oroszlányiakat illet: két korábbi bronzérem után a bajnoki címért indultak az idén harcba, a célnak megfelelő kerettel és költségvetéssel rendelkeznek, így előzetesen inkább ők a találkozó esélyesei. Embert próbáló feladat előtt állunk, ettől függetlenül roppant elszántan várjuk a mérkőzést.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!