Sport

2019.01.04. 12:00

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Év sportolója 2018 - Indul az elődöntő szavazás

Miskolc - Az Észak-Magyarország és a Borsod Online az idén is meghirdette az Év sportolója játékot.

Miskolc - Az Észak-Magyarország és a Borsod Online az idén is meghirdette az Év sportolója játékot.

Lapunk, az Észak-Magyarország olvasói és a Borsod Online látogatói dönthetnek arról, hogy kik legyenek a 2018-as esztendő legnépszerűbb megyebeli sportolói, csapatai, edzője – kétfordulós szavazás útján. A játékot hét kategóriában hirdettük meg: a felnőtteknél a legjobb férfi, női sportolókra és csapatra, utánpótlásvonalon szintén a nemek legjobbjaira (leány, fiú), valamint csapatra lehet szavazni, továbbá a legjobb edzőt is keressük.

Játékunk során – amolyan kezdő lépésként – szerkesztőségünk valamennyi kategóriában öt-öt sportolót, csapatot, szakembert jelölt arra a listára, amelyre első körben szavazni lehet. De nem csak rájuk, a szerkesztőségünk által jelölt kategóriánkénti ötökre, ugyanis január 2-án, szerda éjfélig bárkinek lehetősége volt arra, hogy további jelölteket állítson az Észak-Magyarország Facebook-oldalán (www.facebook.com/eszakmo), e-mailben ([email protected]) vagy postai levélben az Észak-Magyarországnak küldve (3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.).

Hatvanhat

Örömmel közöljük: olvasóink éltek a lehetőséggel, ugyanis az elmúlt hetekben, a korábban közzétett névsorhoz pluszban, további 31 jelölést kaptunk, így összesen 66 sportember/csapat várja a voksokat. Ennyien kerültek fel a szavazólistára, és a mai naptól egy héten át lehet rájuk voksolni az első körben. Ennek a fordulónak a tétje az, hogy a mezőny mind a hét kategóriában öt-öt versenyzőre (egyéni sportolóra, csapatra, illetve edzőre) szűkül. Ez egyben azt is jelenti, hogy 2019. január 11-én, pénteken 12 órakor zárul az elődöntő, és azok, akik ekkor a kategóriák első öt helyén állnak, bejutnak a döntőbe.

A voksolás második körére, amelynek végén ismertté válik a győztes személye, január 14-e és 21-e között (hétfő déltől, hétfő délig) kerül sor. Ebben a fordulóban az állva maradottak tiszta lappal indulnak, ugyanis az elődöntőben kapott voksokat nem vesszük figyelembe a fináléban, az egyes kategóriákban az lesz a győztes, aki a legtöbb szavazatot kapja a már említett egy hét alatt.

A mezőny tehát a jövő héten pénteken, vagyis az elődöntő lezárultával 35 szereplősre szűkül. Várjuk játékos kedvű olvasóink voksait, a lapunkból kivágott játékszelvény szerkesztőségünkbe eljuttatásával (3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.), valamint itt a Borsod Online-on.

ÉMHírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!