Sport

2018.12.19. 17:03

Magyarország egyik legjobb utánpótlás együtteséhez látogatnak a tiszaújvárosi kosarasok

Tiszaújváros - A férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoportjának 13. fordulójában a Tiszaújvárosi Phoenix KK Debrecenbe látogat.

Tiszaújváros - A férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoportjának 13. fordulójában a Tiszaújvárosi Phoenix KK Debrecenbe látogat.

Debreceni EAC U23 – Tiszaújvárosi Phoenix KK (Debrecen, szerda, 18.00)

Szendrey Zsombor, a Phoenix vezetőedzője: – Az első kör utolsó fordulójába tartozik a mai mérkőzés. Egy edzőmeccset már játszottunk valamikor augusztusban a DEAC-cal, de akkor még nem volt teljes a csapatunk. Magyarország egyik legjobb utánpótlás együtteséhez látogatunk, amelynél van kiből válogatni. Nagyon agresszív, gyors játékot játszik a fiatal debreceni gárda, ezt bizonyítja az U20-as bajnokságban elfoglalt első helyük. Megpróbáljuk megtalálni az ellenszert, átvinni a saját akaratunk a pályára, ha ez sikerül, lehet kedvező eredmény számunkra, de otthon nagyon jó a DEAC. Szabó N. sérült, viszont betegségből visszatértek páran.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!