Sport

2018.09.19. 13:44

Ismét Üveghuta-kupa kerékpáros hegyiverseny

Miskolc - Az Üveghuta-kupát szeptember 30-án, 10 órától tizenötödször rendezi a Kis-Galya Közhasznú Sportegyesület.

Miskolc - Az Üveghuta-kupát szeptember 30-án, 10 órától tizenötödször rendezi a Kis-Galya Közhasznú Sportegyesület.

A Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt közötti 5,3 km-es hegyi időfutam­verseny iránt nagy az érdeklődés. A 22 kategóriában kiírt, az országúti és MTB kerékpárral érkezőket külön értékelésben részesítő hagyományos versenyre, melynek fővédnöke Jámbor Flórián, Bükkszentkereszt polgármestere, 250 sportoló nevezését fogadják el. Előnevezésre szeptember 21-ig van lehetőség. A határidő lejártáig a megfelelő összegű nevezési díjnak is meg kell érkeznie. Szeptember 22-től csak Bükkszentkereszten, előzetes egyeztetéssel személyesen lehet befizetni a nevezési díjat. Szeptember 21-től rajthely/személy módosításra csak e-mailen bejelentve ([email protected]) és külön befizetéssel lehetséges, melynek díja: 1500 forint/fő. Helyszíni nevezés a verseny napján, Bükkszentlászlón, a rajt területén 7.30-10.30 között a fennmaradó, vagy visszamondott helyekre.

Fejvédő kötelező

A jubileumi erőpróba első versenyzője Bükkszentlászlón, 10 órakor rajtol, akit 1 percenkénti indítással, a nevezési sorrendben folyamatosan követnek a többiek. Becsatolt kerékpáros fejvédő használata kötelező, hiánya kizárást von maga után. A célt Bükkszentkereszt határában, a kőkeresztnél jelölik ki. Az eredményhirdetést Bükkszentkereszt központjában, a 3 szintes parkolójában tartják meg, ahol minden távját befejező versenyző emblémázott üvegpoharat és egy kis harapnivalót kap, valamint rajtszám felmutatása ellenében átveheti a támogatók ajándékát. A kategóriagyőztesek kézzel festett üvegkelyhet, míg a 2-3. helyezettek üvegérmet vihetnek haza. Fontos információ, hogy az útvonal 9.30 órától az utolsó induló célba érkezéséig zárva lesz a forgalom elől.

ÉM


[related-post post_id="3987167"]

[related-post post_id="3981694"]

[related-post post_id="3981348"]

[related-post post_id="3978817"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!