Sport

2018.06.15. 12:55

Úszással folytatódik a Jabil 3Próba vasárnap Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - Folytatódik a pontgyűjtés a tiszaújvárosi versenysorozaton.

Tiszaújváros - Folytatódik a pontgyűjtés a tiszaújvárosi versenysorozaton.

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub által megrendezendő idei JABIL 3Próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat június 17-én, vasárnap, az úszással folytatódik a helyi Sportcentrumban. A „pontvadászat” június 30-án futással fejeződik be.

A Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodája előtt az úszópróba napján 6.45-9.00 óra között lehet regisztrálni a 400 méteres, 3 pontot érő kispróbára és az 1000 méteres, 6 pontos nagypróbára. Előnevezés nincs. Aki már rendelkezik próbafüzettel, az vigye magával a díjmentes regisztrációhoz! Fontos tudnivaló, hogy elvesztett próbafüzetet a szervezők nem tudnak pótolni.

Mindenki, aki az úszópróbát teljesíti, emblémázott szilikon úszósapkát kap ajándékba a rendező Tiszaújvárosi Triatlon Klub munkatársaitól. Továbbá kisorsolnak a helyszínen a Jabil dolgozók és a többi induló között 1-1, egyedileg emblémázott fürdőköpenyt, 2-2 db egyedileg emblémázott tornazsákot, valamint a JABIL dolgozóinak 5 db meglepetésajándékot is.

A próbafüzettel rendelkezők a Jabil 3Próba 3., utolsó fordulójára, a június 30-ai, szombati Jabil 1/3 Maraton futóversenyre is díjmentesen nevezhetnek.

A harmadik próba után a 12 pontot, vagy annál többet begyűjtők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki a futóverseny esti eredményhirdetésén.

A legalább 15 pontot elérők között 2 fődíj talál gazdára – egy a Jabil-os és egy az összes többi résztvevő között. A fődíj nem más, mint 2 személyre szóló wellness hétvége, félpanziós ellátással.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!