Sport

2018.06.18. 09:03

Az én világbajnokságom: Péter Barnabás szerint valami nagyon hiányzik az argentin csapatból

Miskolc - A Diósgyőri Gimnázium és az intézmény igazgatója is ezer szállal kötődik a labdarúgáshoz.

Miskolc - A Diósgyőri Gimnázium és az intézmény igazgatója is ezer szállal kötődik a labdarúgáshoz.

A középiskola és a DVTK között együttműködési megállapodás van érvényben.

– Bár soha nem számoltam össze, de az évtizedek során volt már vagy száz NB I-es játékosunk – kezdte Péter Barnabás, majd hozzátette: – Néhányan csak egyszer léptek pályára a legjobbak között, de sokan meghatározó alakjai lettek a sportágnak.

Beleszólhatnak

– Kellemes csalódás ért a portugál–spanyol mérkőzés nézése közben – folytatta a gimnáziumi igazgató.

– Békés játszadozásra számítottam, helyette pedig rendkívül élvezetes és gólgazdag találkozót kaptam, aztán lelkendeztem a csodálatos egyéni alakítások láttán is. Mindkét gárdát a legjobb nyolc közé várom, a többihez pedig szerencse kell. A franciákban nem látok semmit, a horvátok viszont titkos favoritok lehetnek.

Péter Barnabás kitért az argentinokra és Messiékről ezt állapította meg: – Sok jó játékos még nem alkot jó csapatot. Valami hiányzik belőlük, talán az elszántság, vagy inkább egymás kellő ismerete. Persze az első néhány mérkőzésből senki esetén ne vonjunk le különösebb tanulságot.

Ami pedig a vébé megnyerését illeti, ehhez tanár úr szerint ilyen tulajdonságok kellenek: fizikum, csapategység, küzdeni tudás, technikai felkészültség, nagy egyéniségek és szerencse.

- KT -


[related-post post_id="3893714"]

[related-post post_id="3891301"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!