Sport

2018.05.08. 19:33

Közeledik a Jabil 3Próba rajtja Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - A Tiszaújvárosi Triatlon Klub idén is folytatja sokéves hagyományait.

Tiszaújváros - A Tiszaújvárosi Triatlon Klub idén is folytatja sokéves hagyományait.

A klub újra megrendezi a nagy népszerűségnek örvendő Jabil 3Próba szabadidősport-eseménysorozatát, melynek első állomásán, május 13-án a kerékpározásé lesz a főszerep. A próbázási és pontgyűjtési lehetőséget jelentő kerékpározás központja a Jabil Circuit Magyarország Kft. parkolója (Huszár Andor u. 1). A próba napján a helyszínen 7.30–9.45 között a regisztrációs irodán lehet ingyenesen jelentkezni és átvenni a pontgyűjtő füzeteket.

Kicsiknek ügyességi

A 15 km-es kispróba (60 perc, 3 pont) és a 40 km-es nagypróba (180 perc, 6 pont) útvonalát a Kesznyéten felé vezető országúton jelölik ki. A rajt 10.00-kor lesz. 10.15-től az óvodások és a kisiskolások részére ügyességi kerékpáros versenyt rendeznek. Minden célba érkező és próbafüzettel rendelkező résztvevő egyedi, emblémázott kerékpáros zoknit és kerékpáros kulacsot kap ajándékba a Lehmann Tibor vezette szervezőktől. A próbát teljesítő Jabil Circuit Magyarország Kft. dolgozói között, és azok között is, akik nem a versenynek nevet adó cégnél dolgoznak, a helyszínen kisorsolnak egy-egy Trekking kerékpárt, két-két kerékpáros sisakot, továbbá a Jabil dolgozóinak öt meglepetés-ajándékot.

Úszópróba

A folytatást jelentő úszópróba június 17-én, vasárnap lesz a Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodájában, ahol 400 m (20 perc, 3 pont) és 1000 m (40 perc, 6 pont) teljesítése vár a sportemberekre. A futáspróba ideje június 30., szombat, helye a Tiszaújváros önkormányzata és a Phőnix Hotel közötti útszakasz. A kispróba 3,5 km (30 perc, 3 pont), a közepes próba 7 km, (60 perc, 4 pont), míg a nagypróba 14 km (120 perc, 6 pont). Az idei sorozat utolsó felvonásán, a harmadik próba után a 12 pontot vagy annál többet teljesítők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A legalább 15 pontot begyűjtők között két fődíj – egy a jabilos dolgozók és egy az összes ­többi résztvevő közül – talál gazdára. A fődíj egy két személyre szóló wellness-hétvége félpanziós ellátással.

- SZIS -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!