Sport

2018.04.14. 19:36

Labdarúgó NB I - A Videoton csak egy pontot szerzett Mezőkövesden

Mezőkövesd - A Mezőkövesd gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán az esélyesebb Videotonnal szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában.

Mezőkövesd - A Mezőkövesd gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán az esélyesebb Videotonnal szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában.

OTP Bank Liga, 26. forduló:

  • Mezőkövesd Zsóry FC-Videoton 0-0
  • Mezőkövesd, 1680 néző, v.: Kassai

    Mezőkövesd: Dombó - Pillár, Katanec, Szalai - Farkas D., Iszlai, Tóth B. (Mlinar, 79.), Cseri (Oláh, 86.), Vadnai - Bognár, Drazic (Koszta, 92.)

    Videoton: Kovácsik - Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira - A. Hadzic, Nikolov (Huszti, 51.), Pátkai (E. Hadzic, 87.) - S. Scepovic (Kovács I., 68.), Lazovic, M. Scepovic

    sárga lap: Drazic (17.), Tóth B. (30.), Cseri (35.), illetve A. Hadzic (21.), Juhász (32.), Fiola (53.), Pátkai (58.), Huszti (73.), Kovács I. (78.), E. Hadzic (79.)

    A kiesőzónából menekülő Mezőkövesd és a csak rosszabb gólaránnyal második Videoton találkozójának első félórája meddő mezőnyjátékkal telt, aztán a vendégek jutottak el először gólhelyzetig.

    A szünet után maradt a közepes színvonalú küzdelem, a közönség kedélyét leginkább a sűrűn érkező sárga lapok borzolták. A hajrában kissé beszorultak a borsodiak, de a fehérvári csapat ekkor sem tudott igazán veszélyeztetni, így csak egy ponttal távozott Mezőkövesdről.

    - MTI -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!