Sport

2018.02.24. 12:18

Szombaton jubileumi kamakupa Miskolcon

Miskolc - Igazi közösségi grundsport ez, ahol a csapatok összetétele nem számít csak az igazi lelkesedés.

Miskolc - Igazi közösségi grundsport ez, ahol a csapatok összetétele nem számít csak az igazi lelkesedés.

A Zöld Meteor Kama Egyesület és az Észak-Keleti Átjáró Egyesület, utóbbi fennállása 11. évfordulóján kama kupát szervez február 24-én a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában. A szervezet régóta dolgozik rajta, hogy ezt a nagyon is miskolci játékot visszahozza a köztudatba, és egyúttal aktivizálja a helyieket. A játékról röviden: két, 6-8 fős csapat küzd meg egymással, céljuk gólt dobni az ellenfél kapujába. Igazi közösségi grundsport ez, ahol a csapatok összetétele nem számít.

Minden korosztály

Fiúk-lányok, fiatalok-idősek alkothatnak egy bagázst, ahol a szabályok a körülményekhez igazodhatnak. A szervezők úgy hirdették meg a rendezvényt, hogy várják baráti társaságok, családok, közösségek jelentkezését. Szombaton 14:30 és nagyjából 18:00 között lehet szurkolni a csapatoknak. Ha valaki hirtelen ihletet nyerne, és szeretné kipróbálni a kamázást, arra is lesz lehetősége. A http://hirek360.hu/ stábja bár nem indul a versenyen, de hamarosan 360 fokos videón mutatja be ezt az elfeledett játékot.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!