Sport

2017.10.21. 11:48

Idegenben az ÓKC és az MKC

Mezőkövesd, Ózd - A Mezőkövesdi KC Balassagyarmaton, az ÓAM-Ózdi KC pedig Algyőn lép pályára a férfi NB I/B, Keleti csoportjának 6. fordulójában szombaton.

Mezőkövesd, Ózd - A Mezőkövesdi KC Balassagyarmaton, az ÓAM-Ózdi KC pedig Algyőn lép pályára a férfi NB I/B, Keleti csoportjának 6. fordulójában szombaton.

Balassagyarmati Kábel SE – Mezőkövesdi KC (Balassagyarmat, szombat, 18.00)

Drizner Péter, a Mezőkövesdi KC edzője: – Egyértelműen a két pontért utazunk Balassagyarmatra, ez nem is lehet kérdés. Az ellenfelünknél a két szélső és a két átlövő számít veszélyesnek, őket kell a lehető legjobban semlegesíteni. Négy gólerős játékossal rendelkeznek, akik meghatározzák a csapat eredményességét. A hétközi kupameccset leszámítva úgy érzem, hogy jó passzban vagyunk, ezt a sorozatunkat szeretnénk minél tovább kitolni. Az újabb győzelemért azonban nagyon meg kell majd küzdeni, hiszen Gyarmaton eddig két olyan csapat lépett pályára, amely vélhetően az élmezőnyhöz tartozik majd, mindketten megizzadtak. Nekünk sem lesz könnyű dolgunk, de győznünk kell a nógrádi városban.

FKSE-Algyő – ÓAM-Ózdi KC (Algyő, szombat, 18.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – Az elmúlt évek teljesítménye még érezteti a hatását Algyőn, viszont az eddigiek azt mutatják, hogy nem annyira erősek, mint a mögöttünk hagyott bajnokságokban. Inkább az egyéni teljesítmények dominálnak az alföldieknél, de hazai pályán bárkire veszélyesek lehetnek. Egy nagyon szoros és kiélezett találkozóra van kilátás, ahol szeretnénk begyűjteni a győzelemért járó pontokat. Hosszú utazást követően kell játszani, ezt mindig be kell kalkulálni ilyenkor, de természetesen igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni az ellenfelünkről. Bízom benne, hogy a múltheti siker meghozta a kellő önbizalmat, és folytatni tudjuk ezt a sorozatot.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!