Sport

2017.10.23. 20:48

Ikszelt az ÓKC, nyert az MKC

Mezőkövesd, Ózd - A Mezőkövesdi KC Balassagyarmaton, az ÓAM-Ózdi KC pedig Algyőn lépett pályára a férfi NB I/B, Keleti csoportjának 6. fordulójában.

Mezőkövesd, Ózd - A Mezőkövesdi KC Balassagyarmaton, az ÓAM-Ózdi KC pedig Algyőn lépett pályára a férfi NB I/B, Keleti csoportjának 6. fordulójában.

Férfi NB I/B., Keleti csoport, 6. forduló

Balassagyarmati Kábel SE – Mezőkövesdi KC 23-23 (10-13)

Algyő, 100 néző. V.: Andorka, Hucker.

ÓAM-Ózdi KC: Mátrai – Kóródi (2), Szűcs B. (6), Szabó (3), KOCSIS CS. (5), NYESTE B. (6), Lestál (1). Csere: Losonczi (k), Csépányi (-), Stáb B. (1), Nyitrai J. (-). Edző: Szakál György.

Szakál György: - Izgalmas végjátékban, az utolsó pillanatban egy pont kicsúszott a kezünkből. Végig domináltuk a mérkőzést, de a hajrában az ellenfél fel tudott zárkózni, és végül döntetlenre mentette a találkozót. A csapat remekül küzdött, összességében kettős érzések vannak bennem ezzel a meccsel kapcsolatban.

Balassagyarmati Kábel SE – Mezőkövesdi KC 22-27 (12-12)

Balassagyarmat, 200 néző. V.: Medve R., Tarnavölgyi G.

Mezőkövesdi KC: Tóth K. – Menyhárt M. (3), Vojinovic (2), Sándor Á. (3), Jóga N. (3), Zelei B. (1), Jancsó (6). Csere: Bartók (k), Kovács B. (4), Padla (4), Hangyel (1). Edző: Drizner Péter.

Drizner Péter: - Idegenben is hazai körülmények között játszhattunk, köszönhetően a szurkolóinknak. Szoros első játékrészt követően a második félidőben igazi csapatként szereztük meg ezt az értékes győzelmet.

- ÉM-ME -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!