Sport

2017.10.01. 13:35

252 érem talál majd gazdára

Miskolc - Október 8-án rendezik meg az Avas kupa – Csordás József-emlékversenyt.

Miskolc - Október 8-án rendezik meg az Avas kupa – Csordás József-emlékversenyt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Karate Szövetség és a Justitia Fuji-Yama SE közösen rendezi meg október 8-án Miskolcon – a nemrégiben megújult egyetemi körcsarnokban – az Avas kupa – 11. Csordás József nemzetközi karate-­emlékversenyt.

A megmérettetésre összesen 63 kategóriában lehet nevezni a 6 évesektől a szenior korosztályig, vagyis a 35 év felettieknek is lehetősége nyílik a versenyzésre. A kupán tiszteletét teszi dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke. Kiemelt vendég lesz a fiatalon elhunyt Csordás József családja is.

Komoly eséllyel

A küzdelmek során összesen 252 érem talál gazdára. Várhatóan idén is nagyszámú hazai és külföldi, elsősorban környező országbeli nevező lesz. A legnépesebb egyesületek komoly esélyekkel pályáznak majd a legeredményesebb hazai, illetve külföldi karateklub különdíjára.

A korábbi évek hagyományaihoz igazodva idén is jutalmazásra kerül a legjobb női, valamint férfi versenyző is. A serlegkülöndíjakat az egyik miskolci sportáruház jóvoltából ajándékkártyák is kiegészítik. A verseny vasárnap 10 órakor indul a megnyitóval, majd kezdetét veszik a kata (formagyakorlat) versenyszámok, aztán a délután folyamán a kumite (küzdelem) is terítékre kerül. A rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt várnak a rendezők.

- ÉM -


A tények

Nevezési határidő: október 3., kedd 24 óráig

Nevezési cím: www.karateprogramok.hu

Nevezési díj: 4000 Ft/fő, 1 versenyszám; 6000 Ft/fő, 2 versenyszám

Sorsolás: október 5., csütörtök,


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!