Sport

2017.08.01. 11:27

Mezőkövesd Zsóry FC: Novákot megoperálták, Veselinovic játszhat

Mezőkövesd - Az egyik csatár kidőlt, a másik viszont vissza­térhet társai közé Mezőkövesden.

Mezőkövesd - Az egyik csatár kidőlt, a másik viszont vissza­térhet társai közé Mezőkövesden.

A hétvégén komoly riadalmat keltett a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata támadóinak betegsége és sérülése. Azóta kiderült, hogy az egyik „ügy” komoly, a másik viszont nem.

Vírusos fertőzés

A Ferencvárosi TC elleni, vasárnap esti mérkőzésre Radványi Miklós vezetőedző nem tudta benevezni Lazar Veselinovicot, akit kórházban kezeltek, úgy tűnt, hogy szív­problémái vannak. Az elvégzett vizsgálatok után azonban kiderült, hogy a szerb támadó visszatérhet társai közé és akár pályára is léphet a soron következő bajnoki összecsapáson, ugyanis „csak” vírusfertőzés támadta meg.

Novák Csanádra – aki az Üllői úton Strestik helyett csereként lépett pályára – viszont hosszú kihagyás vár. Ugyanis egy párharc után szerencsétlenül esett a gyepre, kifordult a válla, ennek következtében a szalagjai is megsérültek. A támadót a stadionból kórházba szállították, majd hétfőn reggel megoperálták, így valószínűleg két-három hónapos kihagyás vár rá.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!