Sport

2017.05.15. 14:34

DVTK-Volán: Döntetlen született az évzáró meccsen

Miskolc - Az utolsó fordulóban, az utolsó meccs előtt még vezetett a extraligás diósgyőri férfi asztalitenisz-csapat.

Miskolc - Az utolsó fordulóban, az utolsó meccs előtt még vezetett a extraligás diósgyőri férfi asztalitenisz-csapat.

Utolsó extraligás mérkőzését a fővárosban játszotta a miskolci csapat a BVSC második csapata ellen vasárnap, a vendégek a szokásos hármassal (Széll Zsolt, Molnár István és Arthurs Reinholds) indultak csatába. A párosban az idei országos bajnokságon döntős Molnár K., Kovács S. nagy csatában, 3:2-re verte a Széll, Molnár I. duót (1-0). A hazaiak ifjú tehetsége, András Cs. könnyen győzött Széll ellen 3:0-ra, így már 2-0-ra vezetett a BVSC II.

Széll meggyőzően

Kovács G. Molnárral nagy mérkőzest játszott, szerencsére a diósgyőri pingpongos jobban bírta fejben (2:3, 2-1). Kovács S. Reinholdsszal harcolt, és a DVTK játékosa hozta a meccset, ezzel döntetlenre módosította az eredményt (2-2). András simán verte Molnárt 3:0-ra, újra vezettek a fővárosiak (3-2).

Széll óriási küzdelemben bizonyult jobbnak Kovács Sebestyéntől, és a 2:3-mal újra döntetlen lett (3-3). Molnár meglepően sima vereséget szenvedett Kovács S.-től (0:3), így 4-3-ra vezetett a BVSC II. De jött Reinholds, aki egy óriási meccsen 3:2-re legyőzte Kovács G.-t, amivel 4-4-re alakult a meccs. Ezután következett a mindent eldöntő két mérkőzés: Széll meggyőzően lépett túl Kovács G.-n, és a diósgyőri asztaliteniszező 3:0-ja azt jelentette, hogy a DVTK átvette a vezetést (4-5). A két veretlen, Reinholds és a fiatal András partija maradt a végére, a miskolci játékos fantasztikusan játszott, de most nem tudta legyőzni fiatal ellenfelét (1:3), így 5-5 lett a mérkőzés vége.

ÉM-MI


A tények

Férfi asztalitenisz Extraliga, 18. forduló

BVSC-Zugló II. – DVTK-Volán 5-5

Győztek: Reinholds (2), Széll (2), Molnár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!