Sport

2017.03.18. 12:11

Magas hőfokon égő Tiszavasvári

Tiszavasvári - Molnár Ferenc reméli, a két és fél hetes közös munka immár eredménnyel párosul.

Tiszavasvári - Molnár Ferenc reméli, a két és fél hetes közös munka immár eredménnyel párosul.

Noha a Szeged U23 masszívan beágyazódott a középmezőnybe, talán nem túlzás kijelenteni: a bennmaradásért küzdő Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapatának ez az összecsapás a „fogható” kategóriába tartozik. Kiváltképp, hogy a Molnár-legénység szombaton (kezdés: 18 óra) hazai pályán lép színre, ahol – ahogy erre ősszel többször volt példa – képes megtáltosodni.

– Számunkra nincs könnyű meccs, nyilván ez sem lesz az – szögezte le Molnár Ferenc, a Tiszavasvári edzője. – Akadnak gondjaink, sérülések és betegségek zavarták némileg a dolgunkat, ami, persze nem lehet kifogás. Nagyon bízom abban, hogy a legutóbb, Ózdon mutatott teljesítményt saját közönségünk előtt, magas hőfokú mérkőzésen tovább tudjuk fokozni, annál is inkább, mert szoros végjátékkal kalkulálok. Emellett természetesen remélem, hogy a két és fél hetes közös munka mást már eredménnyel párosul.

- KM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!