Sport

2017.03.11. 17:51

Labdarúgó NB I - Kétgólos Videoton-siker a Diósgyőr ellen

Felcsút - A listavezető Videoton két góllal legyőzte a vendég Diósgyőrt szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.

Felcsút - A listavezető Videoton két góllal legyőzte a vendég Diósgyőrt szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.

OTP Bank Liga, 23. forduló:

Videoton FC - Diósgyőri VTK 2-0 (2-0)

Felcsút, 2455 néző, v.: Berke

gólszerzők: Vinícius (33.), Jagodinskis (36., öngól)

sárga lap: Nego (74.), illetve Karan (10.), Novothny (58.), Szalóczy (76.)

Videoton FC:

Kovácsik - Nego, Vinícius, Fiola, Stopira - Hadzic, Szolnoki, Pátkai - Scepovic, Lazovic, Suljic (Géresi 80.)

DVTK:

Bukrán - Eperjesi, Karan, Lipták, Jagodinskis, Lőrincz P. - Fülöp I. (Vela 63.), Dausvili, Szalóczy - Ugrai, Novothny (Szarka 78.)

Az első félóra komolyabb helyzet nélkül telt el: a Videotonnál volt többet a labda, a Diósgyőr leginkább a védekezéssel volt elfoglalva. A 33. percben megszerezte a vezetést a székesfehérvári gárda, egy szöglet után a pénteken magyar állampolgári esküt tett Vinícius fejelt a kapuba. Pár perc múlva már kettővel vezettek a hazaiak: Nego beadása Jagodinskisről vágódott a saját kapujába.

Fordulást követően alábbhagyott a Videoton lendülete, a vendégek próbálkozásai pedig nem sok veszélyt jelentettek Kovácsik kapujára. Összességében negyedórányi jó futballal is megérdemelten nyert a hazai csapat.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!