Sport

2017.01.18. 11:27

Eperjesen játszik a Cigánd

Cigánd - Szerdán 14 órától játssza idei első felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB II-ben szereplő Cigánd SE együttese.

Cigánd - Szerdán 14 órától játssza idei első felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB II-ben szereplő Cigánd SE együttese.

A bodrogköziek ellenfele a szlovák első osztály újonca, a Tatran Presov lesz, idegenben. Szénay Péter szakmai igazgató és stábja 15 mezőnyjátékossal és 2 kapussal utazik a „szomszédba”, míg 10 labdarúgó itthon edzésen vesz részt Imrő László kapusedzővel.

A tabella 18. helyén tanyázó cigándiaknál egyelőre annyi változás történt, hogy a kapus Vereckei Dániellel szerződést bontottak, míg az ugyanezen a poszton szereplő Bákonyi Norbert is csapatot keres magának. Salgótarjánból visszatért ugyanakkor Sánta Tibor, így Egyed Balázs és Deme Tamás mellett tavasszal ő lesz még bevethető a gólvonal előtt. Öt és fél év után távozott a csatár, Roszel Róbert, aki kölcsönben Nyírbátorban futballozik a tavasszal, a középpályás Berecki Sándor szintén ugyanitt. Egyelőre nincs új igazolás a másodosztályú sárga-zöldeknél, akik a téli átigazolási szezonban három húzóemberrel szeretnék megerősíteni csapatukat.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!