Sport

2016.11.13. 12:45

ÓAM-Ózdi KC: bravúrpont a bajnoktól!

Ózd - Izgalmas, feszült, a végletekig kiélezett mérkőzést játszott a címvédő ellen az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

Ózd - Izgalmas, feszült, a végletekig kiélezett mérkőzést játszott a címvédő ellen az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

Az alföldiek az első játékrész után még négy góllal (15-19) vezettek, de a piros-kékek a fordulás után visszajöttek a meccsbe, megfordították az állást. A hajrában mindkét fél a maga javára megnyerhette volna az összecsapást, ám végül pontosztozkodással zárult a hatvan perc. Szakál György gárdája rendkívül értékes döntetlent ért el a volt válogatottakkal megerősített Algyővel szemben.

Jegyzőkönyv

Férfi NB I/B., 9. forduló

ÓAM-Ózdi KC – ContiTech FKSE-Algyő

29-29 (15-19)

Ózd, 450 néző. Vezette: Nagy F., Túróczy J.

ÓAM-Ózdi KC: LOSONCZI (1) – SZABÓ T. (3), HARKÓ K. (4), Horváth Sz. (-), Csépányi G. (-), NYESTE B. (10), Lestál M. (1). Csere: Fodor K. (k), NYITRAI J. (1), Kóródi K. (1), FEKETE L. (5), Menyhárt M. (3), Nagy P. (-), Répási N. (-), Koós D. (-). Edző: Szakál György.

ContiTech FKSE-Algyő: KISS O. – Béleczki Á. (1), SIMON B. (9), VADKERTI A. (3), Gazsó B. (-), Valaczkai A. (3), Velky P. (3). Csere: Gera (k), Ambrus J. (1), Rafai (-), Horvácki M. (3), Tóth B. (-), KOCSIS L. (6), Herbert (-), Teimer R. (-), Varga D. (-). Edző: Dankó Ervin.

Hétméteresek: -/-, ill. 8/6

Kiállítások: 6, ill. 12 perc

Szakál György: - Szenzációs mérkőzésen vagyunk túl, boldog vagyok, hogy ilyen tartása volt a csapatnak. Mindenki nagyot küzdött, odatette magát ezen az estén, nagyon erős csapattól szereztünk egy pontot. Ez a döntetlen szerintem sokak személyben győzelemmel ér fel, ezt a formát kell átmentenünk a következő hetekre, és akkor a folytatásban is sikeresek lehetünk. Az elsőtől az utolsó pillanatig nagy szívvel harcoltak a srácok, le a kalappal előttük.

Dankó Ervin: - Közönségszórakoztató mérkőzés volt, mind a két csapat becsülettel küzdött, és megpróbálta megnyerni a mérkőzést. A második félidőben sokkal gyengébben kézilabdáztunk, mint ahogyan szoktunk, vagy én is elvárnám. Felbomlott a védelmünk, de azt is meg kell említeni, hogy az Ózd nagyon motiváltan és jól játszott. Az ellentétes játékrészek miatt valahol reális eredmény a döntetlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!