Sport

2016.09.10. 12:26

ÓKC: elsőtől az utolsó percig koncentrálni

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 1. fordulójában Balassagyarmaton lép pályára az ÓAM-Ózdi KC szombaton.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 1. fordulójában Balassagyarmaton lép pályára az ÓAM-Ózdi KC szombaton.

Balassagyarmati Kábel SE – ÓAM-Ózdi KC (Balassagyarmat, szombat, 18.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – A felkészülési időszakban elvégeztük azt a munkát, amit a lehetőségeink engedtek. Nagyon vártuk már, hogy elkezdődjön a bajnokság, ami a tavalyihoz hasonlóan ismét a Balassagyarmat ellen indul. Ezúttal azonban vendégként nyitjuk a szezont, méghozzá egy nagyon nehéz mérkőzéssel. A nógrádi városban roppant nehéz jól szerepelni, de szerencsére nekünk az elmúlt években sikerült. Bízom benne, hogy most is így lesz. Hozzánk hasonlóan az ellenfelünknél is voltak változások, ezért az erőviszonyokat nagyon nehéz kiszámítani. Természetesen nagyon fontos lenne a jó rajt, a két pont megszerzése, de ahhoz, hogy győzni tudjunk Gyarmaton, az elsőtől az utolsó percig koncentrált játékra, jó védekezés mellett pontos támadásbefejezésekre lesz szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!