Sport

2016.08.21. 11:01

Cigánd SE: minden héten keményen kell dolgozniuk

Cigánd - A labdarúgó NB II. 5. fordulójában a Cigánd SE labdarúgócsapata idegenben lép pályára a Budaörsi SC ellen vasárnap 17.30-tól Budaörsön.

Cigánd - A labdarúgó NB II. 5. fordulójában a Cigánd SE labdarúgócsapata idegenben lép pályára a Budaörsi SC ellen vasárnap 17.30-tól Budaörsön.

Labdarúgó NB II, 5. forduló

Budaörsi SC – Cigánd SE (Csákvár, vasárnap, 17.30)

Fogarasi Zoltán, a Cigánd SE vezetőedzője: – Boldog vagyok, hogy a Balmazújváros ellen aratott bravúros és teljesen megérdemelt győzelmünkkel nagy örömet szereztünk az átmeneti hazai pályánkra, Nyíregyházára ellátogató szimpatizánsainknak. Örülök annak is, hogy ezzel a sikerrel minden játékosom elhiszi magáról és a csapatról, hogy képesek vagyunk ebben az osztályban is éppúgy eredményesek lenni, mint eggyel alacsonyabb szinten. Nagy skalpot szereztünk ugyan, de ettől még nem lettünk sokkal jobb csapat, így a sikert is helyén kezeljük. Tudjuk, hogy minden héten nagyon keményen meg kell dolgoznunk majd minden apró pontocskáért, mert csak így araszolgathatunk előre játékban és eredményességben egyaránt. Ahhoz, hogy tovább növeljük pontjaink számát a fiatalokkal teletűzdelt, gyors és kombinatív focit bemutató Budaörs ellen, az elmúlt két meccsen mutatott szervezett és fegyelmezett játékra lesz szükségünk. A múltkor azt a célt tűztük ki, hogy eredménytől függetlenül gólt szerezzünk az addig még kapott gól nélkül érkező Balmazújváros ellen, most pedig az a célunk, hogy végre ne kapjunk gólt a mérkőzésen, továbbá szeretnénk már akcióból is betalálni az ellenfél kapujába. Ennek a két dolognak a teljesülése pedig sok mindenre elég lehet…

A cigándiaknál eltiltott nincs, viszont sérült Roszel, Nagy R., és Jóni, rájuk valószínűleg nem számíthat a szakvezető.

A Cigánd SE tervezett kezdőcsapata: Egyed – Molnár R., Raducu, Csicsvári, Varga K. – Kasza, Baksa – Kinczel, Katona, Barcsay – Popescu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!