Sport

2016.07.12. 19:23

Videó: A labdarúgó Európa-bajnokság döntőjének legviccesebb jelenete

A döntő legviccesebb jelenete is Ronaldónak köszönhető. Lecserélték, de a kispadon is ő volt a főszereplő: csapattársa bánta, hogy nem bírt magával.

A döntő legviccesebb jelenete is Ronaldónak köszönhető. Lecserélték, de a kispadon is ő volt a főszereplő: csapattársa bánta, hogy nem bírt magával.

Highlight of the match... pic.twitter.com/afxttQXIjo

— Gogglebox (@GoggleboxQuotes) ">2016. július 10.

Forrás: 444.hu.


Hajdú B. István a vasárnapi Portugália - Franciaország Európa-bajnoki döntő után sem hazudtolta meg önmagát és élő adásban a magyar szurkolótábor számára oly kedves dallammal búcsúzott a kontinensviadaltól.

Portugál kisfiú vigasztalt egy elkeseredett francia szurkolót a labdarúgó Európa-bajnokság döntője után. Nem csoda, hogy a francia puszit nyomott a feje búbjára, ennél cukibb focidrukkert még mi sem láttunk.

Megszületett a magyar-portugál meccs legviccesebb mémje. A sztárfocista dührohama már önmagában is megért egy misét, de csárdával újragondolt verziója kétség kívül elvitte a pálmát.

Úgy tűnik, Cristiano Ronaldo is nehezen viselte a szerdai meccs izgalmait. Dzsudzsák Balázs második vezető gólját a sztárfocista egy dühkitöréssel nyugtázta.

Ha költészetben rendeznének Európa-bajnokságot, akkor Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora valószínűleg lemaradna a dobogóról. Mivel azonban József Attila klasszikusának átdolgozása a magyar futball rajongóinak szól, ezért aztán hihetetlenül kedves a magyar fülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!