Sport

2016.07.04. 15:43

Szinte mindig a németek nyernek - Az én Eb-m: Kondás Tamás

Miskolc - A miskolci Géniusz Könyváruház vezetője élvezettel nézi a meccseket.

Miskolc - A miskolci Géniusz Könyváruház vezetője élvezettel nézi a meccseket.

Amikor ideje engedi, Kondás Tamás a képernyő elé ül, és a nagyokat, valamint a kicsiket egyaránt szívesen nézi.

Franciaországban és egész Európában most ünnep van. Kondás Tamás

Csapatként ötös

– Először a magyarokról: csapatunk nagyon jól játszott, minden találkozón az utolsó töltényig küzdött, akart – mondta a könyvkereskedő. – Nincsenek nagy sztárjaink, a fiúk mégis megmutatták, hogy képesek a szervezett focira, ilyet korábban nem láttuk tőlük. Sokáig eljátszottam azzal a gondolattal, hogy elmegyek Franciaországba és szurkolok nekik, aztán itthon maradtam és már bánom...

A negyeddöntőben tartott Németország – Olaszország összecsapásról és a továbbiakról így vélekedett:

– Azt tudtam, hogy a németek és az olaszok taktikája kioltja egymást, ezért birkózni fognak, szó sem lesz látványos futballról. Így is történt, majd jöttek a 11-esek. Erről egy mondás jut eszembe, talán így hangzik: a labdarúgást huszonketten játsszák és mindig a németek nyernek. A történtek után természetesen Thomas Mülleréket várom a fináléba az egyik ágos, a másikon pedig a Gareth Bale vezette Wales-t – ha túljutnak a Cristiano Ronaldo vezette Portugálián.

Kondás Tamás végül elmondta: nagyon örül annak, hogy a kontinensbajnokság a labdarúgásról szól, Franciaországban és egész Európában most ünnep van, az Eb pedig nem a terrorizmusról szól.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!