Sport

2016.07.05. 15:35

Így is jó nyara van, és még jön az olimpia is - Az én Eb-m: Sárosi Pál

Miskolc - A klasszisok a tavaszi rohamban kiégtek, ezért játszanak gyengébben.

Miskolc - A klasszisok a tavaszi rohamban kiégtek, ezért játszanak gyengébben.

Sárosi Pál a labdarúgás és a Real Madrid nagy szurkolója. Az Európa-bajnokságon mindent néz, s kérésünkre „csokorba” foglalta benyomásait.

Valószínűleg a németek és a portugálok döntőznek majd. Sárosi Pál

Dicséri a kicsiket

– A kezdeti atrocitásokhoz képest nagyon jó hangulatúak a mérkőzések – kezdte a Miskolc Plaza nyugalmazott igazgatója. – A kisebb országok csapatai jól szerepeltek, elég, ha Magyarországra, Izlandra vagy Walesre gondolok. Akadtak már úgynevezett rangadók, ilyen volt a német–olasz és ilyen lesz a német–francia összecsapás. Nagyon meglepett az angolok és a belgák búcsúja, és még előttünk van egy „dobás”, hiszen Wales akár Portugáliát is elbúcsúztathatja, bár megjegyzem: a fák nem nőnek az égig. A látnivalókról annyit, hogy jó nyaram van, kellemesen telnek a napjaim, és még jön az olimpia is.

Sárosi Pál – aki szombaton már sokadszorra teljesítette a távot a Balaton-átúszáson – ezután bírálta a sztárokat:

– Ezek a játékosok a tavaszi rohamban egyszerűen kiégtek, ezért nem remekelnek. Igaz, vagy nyolcvan találkozót játszottak a teljes szezonban, közben elfogyott az erejük, és még a nyaruk is elúszott, hiszen ahogyan befejeződik a torna, kezdhetik az alapozást. Persze valamit valamiért: irtózatosan sok pénzért futballoznak, közben százmilliókat szórakoztatnak. Végül a döntőről: valószínűleg a németek és a portugálok csapnak majd össze.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!