Sport

2016.07.09. 11:27

Az én Eb-m: Szaniszló János, hivatalvezető - A házigazda franciák nyerik a tornát

Kazincbarcika - A kazincbarcikai járási hivatal irányítója csalódott a németekben.

Kazincbarcika - A kazincbarcikai járási hivatal irányítója csalódott a németekben.

A második elődöntőt követően már csak egy mérkőzés maradt hátra az Európa-bajnokságon.

A szemfüles Antoine Griezmann jókor volt jó helyen." Szaniszló János

Vitatható volt

– Előzetesen Németországot gondoltam befutónak, mert megítélésem szerint jobb játékerőt képvisel, mint Franciaország, de az eredmény nem igazolta várakozásaimat – közölte Szaniszló János. – A németeknek nem a csütörtök esti volt a legsikeresebb összeállítása, nem éreztem a fiatalok és idősebbek közötti harmóniát, bár az első fél­időben jobbak voltak, mint a házigazdák. Több ismétlés után is az a véleményem, hogy erősen vitatható 11-est kaptak, amit értékesítettek, így nagy előnybe kerültek. A második gólt Manuel Neuerék összehozták, persze az is igaz, hogy a szemfüles Antoine Griezmann jókor volt jó helyen. Mindent mérlegre téve: a gallok taktikusabban futballoztak, ezért lettek döntősök.

Ha javul Portugália…

A hivatalvezető azt is megjósolta, hogy a Pogbáék egy-két találattal megnyerik a finálét:

– Ez csak egy esetben nem következik be, éspedig akkor, ha Portugália látványos javuláson megy keresztül. Az eddig látottak alapján azonban ennek kicsi az esélye.

Szaniszló János végül szólt a magyar válogatottról is. Kijelentette, hogy jó menedzseléssel jó társaságot rakott össze a német nemzetiségű szövetségi kapitány, Dzsudzsák Balá­zsék így kellemes meglepetést okoztak, mindenkitől elismerést kaptak.

- ÉM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!