Sport

2016.06.04. 12:17

Július 9-én magyar-brazil pólómeccs Miskolcon

Miskolc - Az olimpia házigazdája lesz Benedek Tibor szövetségi kapitány alakulatának ellenfele.

Miskolc - Az olimpia házigazdája lesz Benedek Tibor szövetségi kapitány alakulatának ellenfele.

Az egy hónap múlva hazánkban edzőtáborozó brazil férfivízilabda-válogatott „elugrik” majd a Miskolctapolcai Strandfürdőbe is, ahol a mieinkkel fog meccselni. A két együttes július 9-én, szombaton csap össze a borsodi megyeszékhelyen, a találkozó kezdési időpontja egyelőre nem ismert, ez nagyban függ a mérkőzést közvetíteni szándékozó televíziós csatornától is.

Kiváló referenciák

Amint azt Bachner András, a helyi klub, a PannErgy-MVLC szakmai vezetője lapunknak elmondta: „Pólós közegben elment annak a híre, hogy mi mindenfajta csemegére, jó mérkőzésre vevők vagyunk, vannak kiváló referenciáink is, hiszen a korábbi meccsek magas színvonalon voltak megrendezve. A szövetség vezetésével is beszéltem, s annak ellenére bennünket választottak, hogy akadtak azért más jelentkezők is az eseményre. Köszönjük a bizalmat, reméljük, kiváló meccset fognak látni a nézők. A brazil gárda nem egy rossz csapat, vannak honosított játékosaik, évek óta azért dolgoznak, hogy otthon, a riói olimpián jól szerepeljenek”.

Az, hogy mennyibe fognak kerülni a belépők, az elkövetkezendő napokban derülhet ki, és az is, hogy a bilétákat mikortól és hol lehet majd megvásárolni.

- ÉM-MI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!