Sport

2016.06.11. 19:34

EURO-2016 - Videó: Szombat délután is voltak rendbontások Marseille-ben

Marseille - Szombat délután is voltak rendbontások Marseille-ben, ahol este az angol és az orosz labdarúgó-válogatott játszik Európa-bajnoki mérkőzést.

Marseille - Szombat délután is voltak rendbontások Marseille-ben, ahol este az angol és az orosz labdarúgó-válogatott játszik Európa-bajnoki mérkőzést.

A legfrissebb összecsapások egy bár előtt törtek ki, a rendőrök könnygázzal és vízágyúkkal fékezték meg a tömeget. Egyes hírek szerint öt, más források úgy tudják, hogy hat embert vettek őrizetbe. Öten megsérültek az összecsapásokban, két helyi televíziós csatorna is azt közölte, hogy az egyik sebesült szívrohamot kapott.

Marseille-ben már csütörtök este, péntek délután, éjjel, valamint szombatra virradóra is voltak rendbontások. A legtöbb esetben könnygázt vetettek be a rendfenntartók.

Az eddigi legsúlyosabb összecsapás csütörtökön történt, akkor mintegy 200 huligán verekedett össze, ám a készenléti rendőrök hamar közbeléptek.

- MTI -



A francia-román mérkőzés, a labdarúgó Eb párizsi nyitótalálkozója után Marseille-ben késő éjjel és hajnalban is folytatódtak az összecsapások radikális szurkolók és a francia rendfenntartó erők között.

Angol és orosz szurkolók csaptak össze csütörtökön éjszaka Marseille-ben, a rendőrség könnygáz bevetésével tudott rendet tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!