Sport

2016.04.17. 13:05

Magyar Ring profi gála - Ismét döntetlennel zárult Bozai és Tóth összecsapása

Budapest - Döntetlennel zárult a főmérkőzés, Bozai Gyula és Tóth Tamás összecsapása a Magyar Ring profi ökölvívógálán, a Millenáris Teátrumban.

Budapest - Döntetlennel zárult a főmérkőzés, Bozai Gyula és Tóth Tamás összecsapása a Magyar Ring profi ökölvívógálán, a Millenáris Teátrumban.

A találkozó tétje a cirkálósúlyú magyar bajnoki cím volt.

Bozai és Tóth tavaly az év mérkőzését vívta egymással, s az októberben döntetlennel zárult küzdelem szombati, tízmenetes visszavágója is lendületes, látványos bokszot hozott, egyik fél sem kímélte magát. Az egyik pontozó 97-93-ra Bozait, a másik 96-94-re Tóthot látta jobbnak, míg a harmadik 95-95-ös eredményt hozott ki.

A Felix Promotion gáláján - melynek főbb mérkőzéseit az M4 Sport közvetítette - ringbe lépett Szellő Imre is. A hibátlan mérleggel rendelkező cirkálósúlyú magyar öklözőnek 12. profi meccsén a brazil ranglistán második Carlos Ailton Nascimento volt az ellenfele. A dél-amerikai bokszoló az eddigi 14 meccséből 12-t nyert meg. Szellő taktikus öklözéssel, végig irányítva múlta felül - egyhangú pontozással, mindhárom bírónál 100-90-re - ellenfelét a tízmenetes összecsapáson.

Harcsa Norbert hatmenetes szoros csatában, de szintén egyhangú pontozással nyert negyedik profi mérkőzésén a német színekben szereplő, romániai születésű Anatoli Hunanyan ellen. A pontozók egyformán 57-56-ra a magyar öklözőt látták jobbnak. A középsúlyú összecsapás végére elfáradó, de addigi előnyéből egy kicsit így is megőrző Harcsa mérlege a szombati győzelemmel továbbra is hibátlan. Hunanyan a nyolcadik profi mérkőzésén az első vereségét szenvedte el.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!