Sport

2016.03.12. 18:25

Labdarúgó NB I - A 93. percben szerzett góllal győzött az Újpest

Budapest/Miskolc - Az Újpest 1-0-ra legyőzte a Diósgyőrt szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában.

Budapest/Miskolc - Az Újpest 1-0-ra legyőzte a Diósgyőrt szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Újpest FC-Diósgyőri VTK 1-0 (0-0)

Szusza Ferenc Stadion, 3100 néző, v.: Vad II

gólszerző: Andric (93.)

sárga lap: Bardhi (25.), Diarra (43.), Mohl (93.), illetve Nemes (45+1.), Novothny (64.), Egerszegi (89.)

Újpest:

Balajcza - Diarra, Kálnoki Kis, Litauszki, Mohl - Sankovic, Balogh B. - Bardhi (Kabát, 82.), K. Hazard (Windecker, 77.), Angelov (Andric 62.) - Lencse

Diósgyőr:

Rados - Okuka, Lipták, Tamás M., Nemes - Egerszegi, Elek Á. - Barczi, Koman (James, 73.), Bognár I. (Bacsa, 63.) - Novothny (Nikházi, 85.)

Mindkét félidőben sok szabálytalanság jellemezte a mérkőzést, amelyen ennek ellenére számos gólhelyzetet dolgoztak ki a csapatok, és változatos játékot produkáltak. Balajcza Szabolcsnak és Ivan Radosnak is több bravúrt be kellett mutatnia a kapuban, de mindketten hibátlanul ellátták feladatukat.

A második félidőben is sok gólszerzési lehetőséget láthatott a közönség, újpesti részről Angelov, majd a meccs egyik legnagyobb ziccerét kihagyó Andric, diósgyőri oldalon pedig többek között Egerszegi lehetett volna eredményes. A 93. percben, amikor már szinte mindenki elkönyvelte a gól nélküli döntetlent, Nemanja Andric egy jobb oldali beadást követően nyolc méterről a hálóba lőtt, ezzel lezárult az újpestiek négy meccsből álló nyeretlenségi sorozata.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!