Sport

2016.02.20. 10:16

ÓAM-Ózdi KC: sokgólos meccsre lehet számítani

Ózd - Lajosmizsén soha nem egyszerű, de most nagyon kell a győzelem.

Ózd - Lajosmizsén soha nem egyszerű, de most nagyon kell a győzelem.

A férfi kézilabda NB I/B 16. fordulójában nehéz idegenbeli mérkőzés vár az ÓAM-Ózdi KC-ra, de ha a csapat a Kecskemét elleni mutatott első félidei teljesítményét hozza, akkor van esély a két pont megszerzésére. A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a CYEB-Mizse KC otthonában, amelyen Nagy Ferenc és Túróczy József sporttársak fújják majd a sípot.

- Egy nagyon kiélezett mérkőzés vár ránk, hiszen a Lajosmizse hazai körülmények között mindig meglepően jól szerepel, és ha lépést akar tartani a táblázat első felével, akkor számukra csak a győzelem lesz elfogadható. Az ellenfélnél a héten edzőváltás történt, de nem hiszem, hogy ez a csapatuk teljesítményét befolyásolni fogja – mondta Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője. - A két fél játékfelfogása megegyezik, mi is, és a Lajosmizse is a támadásra helyezi a fő hangsúlyt. Remek irányítóval rendelkeznek, és a szélsőjátékuk is eredményes. Mindezektől függetlenül természetesen győzelmi reményekkel indulunk szombaton, ezt a találkozót mi is meg szeretnénk nyerni. A heti munka során mindent elkövettünk annak érdekében, hogy ez a vágyunk teljesüljön. A saját játékunkat rá kell erőltetni az ellenfélre, és ha az irányítójukat sikerül semlegesíteni, akkor két ponttal térünk vissza Ózdra.

A Lajosmizse honlapja is beszámolt róla, hogy az eddigi edzőjük, Tóth Edmond az NB I-es Eger kispadjára ül le, miután a heveseik szerződést bontottak az eddigi edzővel, Rosta Istvánnal. A mizseiek ugyanakkor arról nem írnak, hogy az ÓAM-Ózdi KC ellen ki fogja irányítani a csapatukat.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!