Sport

2016.02.20. 10:12

Mezőkövesd Zsóry FC: nem lehet más cél, csak a győzelem

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II tavaszi nyitányán Vácon lép pályára a 16. fordulóban a Mezőkövesd Zsóry FC szombaton délután.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II tavaszi nyitányán Vácon lép pályára a 16. fordulóban a Mezőkövesd Zsóry FC szombaton délután.

Vác FC – Mezőkövesd Zsóry FC (Vác, szombat, 14.00)

Pintér Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – A Vác FC több mérkőzését is láttuk. Nem meglepő, hogy az utolsó fordulókban eredményesek voltak, nagyon szervezett, fegyelmezett csapat benyomását keltik. Remélem, minél jobban felkészültünk a játékukból. Szeretnénk olyan teljesítményt nyújtani, amit a felkészülés során gyakoroltunk. Bízom abban, hogy ezt minél hatékonyabban, minél jobban meg tudjuk valósítani. Nem lehet semmi más a célunk, minthogy a mérkőzést megnyerjük. A játékosok a felkészülés során becsülettel tették a dolgukat, bízom abban, hogy sikerült egy szintre hozni őket. Lépésről lépésre haladtunk, ha valami nem ment, akkor ismételtünk, hogy minél kevesebb hiba legyen. A piac adta lehetőségeken belül igyekeztünk megerősíteni a csapatot, azon voltunk, hogy mind tudásban, mind emberileg olyanok kerüljenek ide, amit a klub és én elvárunk.

A matyóvárosiaknál sérült és eltiltott nincs, betegük viszont van, de a szakvezető nem kívánta megnevezni.

A Mezőkövesd Zsóry FC tervezett kezdőcsapata: Horváth T. – Vági, Devecseri, Szeles, Fótyik – Nicorec, Szatmári – Molnár G., Tóth B., Hegedűs D. – Rácz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!