Sport

2015.12.12. 11:42

Phoenix KK: Békésen a második idegenbeli győzelemért

Tiszaújváros - A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 8. fordulójában a Békés vendégei lesznek a tiszaújvárosi kosarasok szombaton délután.

Tiszaújváros - A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 8. fordulójában a Békés vendégei lesznek a tiszaújvárosi kosarasok szombaton délután.

Békési SzSK – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK (Békés, szombat, 17.00)

Brunyánszky István, a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK vezetőedzője: – Néhány szót még az előző, Salgótarján elleni mérkőzésről: a tabellán, a kapott pontokból is látszik, hogy két jól védekező csapat találkozott egymással, s vendégünknél volt egy extra produkció azon a napon, Madár András 30 pontot szerzett, ebből 9 volt a tripla. Persze, annyit játszik valaki, amennyit hagy neki az ellenfél, a tanulság az, hogy jobban oda kell figyelni. A Békésnek is van 3–4 kulcsembere, ők viszik a hátukon az együttest, a feladat az, hogy ők ne kapjanak akkor hangsúlyt, érvényesüljön a mi akaratunk, a mi tudásunk – ebben az esetben meg lehet a második idegenbeli győzelmünk. Legutóbb nyertek a DEAC-nál, ez biztosan további önbizalmat adott nekik, de ez nekünk is lehet, mert már megmutattuk, hogy tudunk jól kosárlabdázni. A héten nem tudtunk a megszokott mederben edzeni, mert mindig akadtak olyanok, akik betegek voltak, de remélem, hogy ez nem lesz kihatással a teljesítményünkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!