Sport

2015.12.05. 10:30

A Mikulás Kupáért cselgáncsoznak Miskolcon

Miskolc - A Miskolci Rendészeti Szakközépiskola tornacsarnokában szombaton rendezik a IV. XIXO Mikulás Kupa nemzetközi cselgáncsversenyt, amelyre öt országból érkeztek nevezések.

Miskolc - A Miskolci Rendészeti Szakközépiskola tornacsarnokában szombaton rendezik a IV. XIXO Mikulás Kupa nemzetközi cselgáncsversenyt, amelyre öt országból érkeztek nevezések. Külföldről tíz klub száznegyven sportolója lép tatamira: a vendégszereplők a nagyobb távolság miatt már pénteken Miskolcra érkeztek és a Hell Miskolci Judo Club látta őket vendégül. A hazai indulókkal együtt négyszázan vetélkednek a helyezésekért, így az esemény a régió legnépesebb utánpótlás-viadala lesz. Négy tatamin 10 óra 45 perctől küzdenek az érmekért és a csapatkupákért a judokák. Az eseményt a Hell Energy Magyarország Kft. és a Nestlé támogatja, megnyitóbeszédet Pelczné dr. Gáll Ildikó, az Európai Parlament alelnöke mond.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!