Sport

2015.11.11. 14:18

Török távozott a Vegyésztől

Kazincbarcika - Közös megegyezéssel kedden szerződést bontott a Vegyész RC-Kazinc­barcika NB I-es férfi röplabdacsapata, illetve Török Roland.

Kazincbarcika - Közös megegyezéssel kedden szerződést bontott a Vegyész RC-Kazinc­barcika NB I-es férfi röplabdacsapata, illetve Török Roland. A feladó a nyáron érkezett az észak-borsodi egyesülethez, mégpedig az előző szezonban ezüst­érmet szerzett Kecskeméti RC-től. Dudás András, a klub ügyvezető igazgatója az alábbiakat mondta az Észak-Magyarországnak az elválásról: „Amit elterveztünk, az nem valósult meg, ezért úgy éreztük, az a legjobb, ha külön folytatjuk” – fogalmazott a VRCK képviselője, akitől azt is megkérdeztük, hogy ezt követően egy feladóval kívánják végigvinni a bajnokságot? – A csapatvezetés dolga, hogy a továbbiakban miként oldja meg ezt a szituációt. Az edzéseken természetesen az az optimális, az ideális, ha legalább két feladóval tudja végezni a munkát a csapat, ezért elkezdtünk azon gondolkodni, hogy ezt a váratlanul jött helyzetet miként oldjuk meg.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!