Sport

2015.11.29. 09:57

MVSC: Jó meccseket szeretnének

Miskolc - Egymás után bajnoki és kupamérkőzés is vár az Albrecht-Miskolci VSC-MVSI női röplabda­csapatára.

Miskolc - Egymás után bajnoki és kupamérkőzés is vár az Albrecht-Miskolci VSC-MVSI női röplabda­csapatára.A zöld-fehérek vasárnap 16 órától az élvonalbeli bajnokság 9. fordulója keretében az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem csapatát látják vendégül, hétfőn 17 órától pedig – ugyancsak a Csokonai utcai csarnokban – Magyar Kupa-visszavágó-­találkozón szerepelnek az MTK-Budapest ellen.

Sokan hiányoztak

– Mindenkire számítok, aki él és mozog, a tatai hölgyek is jönnek – mondta elsőként Kerekes Attila, a zöld-fehérek vezetőedzője. – Színvonalas élvonalbeli találkozót várok holnap, persze ez attól is függ, hogy milyen összetételben lépünk pályára, lesznek-e hiányzóink vagy sem. Edzésmunkánk a napokban nem volt kellően magas színvonalú a sok hiányzás – betegség, iskolai és munkahelyi elfoglaltság – miatt. A 8–12. helyért harcoló csapatok közül a kaposváriakkal is harcban leszünk, szerintem a somogyiak a legerősebbek az alsóház alakulatai közül. Most az a kis előny szól mellettünk, hogy ők messziről jönnek, sokat utaznak, ezért kiütközhet rajtuk a fáradtság, mi pedig itthon leszünk és minőségi játékkal lehet keresnivalónk.

Kerekes Attila a hétfői Magyar Kupa-meccsről is véleményt formált:

– Az MTK-Budapest vendégeként 3:0-ra kikaptunk, így akár lefutott a visszavágó, akár nem, le kell játszanunk a mérkőzést. Természetesen rossz nekünk, hogy vasárnap után hétfőn is pályára lépünk, de nem volt más választásunk. A Kaposvárt eredetileg pénteken fogadtuk volna, de ez az időpont nem felelt meg a tatai hölgyeinknek, így maradt a vasárnap, majd a hétfő.

ÉM-KT

Tisztában vannak gondjaikkal

Az Albrecht-MVSC-MVSI NB I-es női röplabdacsapatának súlyos nehézségeiről véleményt kértünk Illyés Miklós klubelnöktől, akitől azt is megkérdeztük, hogy nem fél-e a gárda szétesésétől, mire így felelt:

– A kialakult helyzetet egyelőre még nem kommentálom. Tisztában vagyunk és vagyok a problémákkal, a hogyan továbbról hamarosan házon belül fogunk szót váltani.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!