Sport

2015.11.04. 08:41

Bekő: Mini alapozás nincs, az erőnk az megvan

Miskolc - A szombati Videoton elleni, székesfehérvári mérkőzés után két szabadnapot kaptak a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának játékosai, akik kedden kora délután találkoztak újra a stadionban.

Miskolc - A szombati Videoton elleni, székesfehérvári mérkőzés után két szabadnapot kaptak a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának játékosai, akik kedden kora délután találkoztak újra a stadionban. Bekő Balázs, a diósgyőriek vezetőedzője és stábja nem normál tréninget vezényelt a keretnek, hanem a játékosok autóba ültek és meg sem álltak a Bükkig, a Csanyikig, ahol futás szerepelt a programban.

– Az idő jó, a környezet csodálatos, s úgy gondoltam, gondoltuk, hogy ez a kis mozgás lesz most a leghasznosabb, legalkalmasabb arra, hogy elindítsuk ezt a hetet – jelentette ki az Észak-Magyarországank a tréner, akitől azt is megkérdeztük: vajon mennyire írta át a menetrendjüket az, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség a válogatott Eb-pótselejtezői miatt eltolta a hét végi fordulót december 2-ára és így háromhetes pauza adódott a pontvadászatban. – Terveztünk egy edzőmeccset szombatra, egy NB I-es ellenféllel, ám később ez a klub lemondta a találkozót. Ez a szünet nem sokkal a téli holtszezon előtt jött, amolyan mini alapozást nincs, nem lenne értelme csinálni, már csak azért sem, mert úgy érzem, hogy az erőnk az megvan. Az idő egy részét arra fogjuk felhasználni, hogy minél többet gyakoroljuk azokat a dolgokat, amelyek a mérkőzések elemzése során hibaként előjöttek, illetve szeretnék bizonyos változatos elemeket is beletenni, mert az is unalmas tud lenni, ha az ember csak a labdát látja, azt rúgja.

Amint az az edzés helyszínén is kiderült: nem tartott a többiekkel a futásra a még maródi Halmai, illetve Nikházi. Bekő Balázs utóbbival kapcsolatban elmondta, hogy a középpályás három napig speciális edzést végez, mégpedig a bokájára.

Forrás: Észak-Magyarország

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!