Sport

2015.10.20. 16:29

Junior vívó Világkupa: Nagy a 10. helyen zárt

Laupheim, Miskolc - A 10. helyen végzett Nagy Kinga, a Diósgyőri VE vívója a szombaton a németországi Laupheimben megrendezett junior női párbajtőr Világkupán, amelyen 133-an indultak.

Laupheim, Miskolc - A 10. helyen végzett Nagy Kinga, a Diósgyőri VE vívója a szombaton a németországi Laupheimben megrendezett junior női párbajtőr Világkupán, amelyen 133-an indultak. A miskolci sportoló a csoportjában öt győzelmet és egy vereséget gyűjtött, a 64 közé jutásért nem kellett vívnia, mert kiemelt volt. A 32 közé kerülésért 15-6-ra verte a francia Vignoud-ot, a 16 közé jutásért pedig az olasz Billit, 15-10-re. A 8 közé kerülésért szoros meccset játszott Nagy a német Stahlberggel, aki egy tussal, 15-14-re nyert, így a DVE kiválósága a 10. helyen zárta a vetélkedést, amivel a legjobb magyar volt. A diósgyőriek párbajtőrözője három hét múlva Helsinkiben lép pástra.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!